Späť


Reštauračný informačný systém

Garant: Ing. Viliam Tavač, PhD.
Učitelia: prof. Ing. Alžbeta Kucharčíková, PhD., Ing. Miroslav Gábor, PhD., doc. Ing. Mária Ďurišová, PhD.
Počet študentov: 1 - 10

Cieľom projektu je zmapovanie a analýza pracovných biznis procesov v prostredí reštauračných služieb v dvoch líniách, vertikálnej (manažment – ekonomika – príprava jedál a nápojov - obsluha) i horizontálnej (hosť – objednávka – obsluha). Výsledkom analýzy by  mala byť identifikácia nástrojov a modulov ktoré by podporovali analyzované procesy a činnosti. Na základe výsledkov analýzy by mala byť navrhnutá architektúra otvoreného distribuovaný modulárneho informačného systému a implementované  jednotlivé moduly systému i samotný systém. 

Tím, ktorý by pracoval na tomto projekte by mal pozostávať zo študentov odborov:

-    Manažment – ich hlavnou úlohou  by bola analýza biznis procesov, špecifikácia potrebných činností, koordinácia projektového tímu, poradenstvo a spolupráca pri implementácií modulov riadiaceho (štatistiky, evidencia, plánovanie materiálových a ľudských zdrojov, kalkulácie jedál a nápojov,  atď.) a ekonomického charakteru (tržba, účtovníctvo, dane, atď.)

-    Aplikovaná informatika – návrh a implementácia architektúry systému (aplikačný server, programovanie databázového systému, sieťová komunikácia), implementácia jednotlivých modulov (aplikačné programovanie – webové, desktopové, mobilné, embeded aplikácie).


Mám záujem o projekt
0
študentov
0
učiteľov
0
partnerov

Partneri FRI

Platinový partner

Hlavný partner

Partneri

Projekty a centrá FRI

Projekty

Inteligentné operačné a spracovateľské systémy pre UAV
Transdata
IT akadémia
ACeSYRI
SmartSoc
TECH4EDU4
Centre in Advanced Biomedical and Medical Informatics

Centrá

Cisco Network Academy
PEARSON VUE - Aturizované centrum